Rouwbloemen

Zeer veel mogelijkheden

Wil je rouwbloemen bestellen bij een echte bloemist in Nieuwegein? Boeketten.nl heeft de beste selectie gemaakt voor rouwarrangementen. Je kunt het volgende online bestellen: een gebonden rouwboeket of een gestoken rouwstuk, zoals een biedermeier, druppelvormig, rond of ovaalvormig stuk vol gestoken met de beste rouwbloemen. Of toon je medeleven met het handgebonden troostboeket voor de nabestaanden. Wij verzorgen, binden en bezorgen jouw rouwarrangement zelf, waardoor wij zeer flexibel zijn in tijd en datum.

Een rouwboeket, rouwstuk of sympathieboeket online bestellen?

Wat voor rouwboeket of rouwbloemen je ook online bij ons gaat bestellen, je bent altijd verzekerd van:

  • Topkwaliteit bloemen.
  • Veilingverse bloemen die door echte bloembindsters zijn opgestoken.
  • Flexibiliteit in tijd en datum. Je geef zelf eenvoudig aan hoe laat en waar het rouwboeket of rouwstuk geleverd moet worden

Een rouwboeket of rouwbloemen online bestellen: wat is het verschil?

Rouwboeket:

Een rouwboeket is een handgebonden, plat geschikt boeket. Doordat het rouwboeket een platte achterkant heeft, beschadigen de rouwbloemen niet wanneer het rouwboeket wordt neergelegd.
Een rouwboeket is gericht aan de overledene. Let op: een rouwboeket dient op het water te worden gezet tot aan de uitvaartdienst.
Omdat dit een handgebonden boeket is, zijn de prijzen relatief goedkoper dan bij een gestoken stuk en is dit dus de goedkoopste oplossing. Het is gebruikelijk om aan een rouwboeket een kaart te bevestigen. Of wanneer je liever online een rouwboeket wilt bestellen met lint, is dit uiteraard ook mogelijk. Een rouwlint kost € 15.00 en hiervoor krijg je twee linten. Het eerste lint is voor een mooie tekst als: ‘Een laatste groet’ en het tweede lint is gereserveerd voor de naam, of namen, van de afzender(s).

Rouwstuk:

Een rouwstuk wordt gestoken op oasis/steekschuim, een groot blok die zich volzuigt met water.
Hierdoor kan het rouwstuk ook eerder worden bezorgd en hoef je er verder niks aan te doen. Een rouwstuk is gericht aan de overledene.

Biedermeier 

Een biedermeier is een rond rouwstuk. De grootte van de biedermeier is afhankelijk van het soort bloem waarmee het stuk wordt gevuld en daarnaast ook afhankelijk van het budget. Het rouwarrangement zal meer bloemen bevatten wanneer de aangegeven prijs hoger is dan de standaard.

Druppelvormig

Een druppelvormig stuk is een stuk waarvan de voorkant samenloopt en de achterkant van het rouwstuk bolvormig is. Hierdoor lijkt het stuk dus op een druppel. Afhankelijk van de aangegeven prijs (u kunt zelf de prijs opgeven bij elk rouwarrangement) zal het druppelvormige stuk worden opgestoken met x aantal bloemen op oasis.

Langwerpig rouwstuk

Een langwerpig rouwstuk is langwerpig en kan goed als kiststuk. De bloemen worden langwerpig gestoken en het is prijs afhankelijk hoe groot en hoeveel bloemen in het langwerpige stuk gaan. Daarnaast hebben de seizoenen invloed op de prijs (het blijven echt dagprijzen van veiling verse bloemen) Je kunt ons altijd e-mailen of bellen wanneer je zeker wilt zijn van een bepaalde kleur of bijzondere bloemen wenst, denk bijvoorbeeld aan de lievelingsbloem van de overledene.

Apart stuk

Aparte stukken zijn rouwstukken met een persoonlijke touch. Wanneer iemand zijn hele leven bijvoorbeeld met veel plezier groenteman was, is er een rouwstuk in combinatie met groentes toepasselijk. Of wanneer er een baby'tje is overleden, kan er een knuffel verwerkt worden in het stuk. Of wanneer iemand van de natuur hield, is een mooie houtstronk met rouwbloemen bestellen een goed idee. Een apart stuk is dus een persoonlijk stuk en wij denken graag mee over de mogelijkheden. Via de e-mail of per telefoon kun je ons onder werktijden bereiken.

Lint op het rouwstuk

Het is gebruikelijk om aan een rouwstuk een kaart of lint te bevestigen. Dit geldt voor de rouwarrangementen: langwerpig, biedermeier, druppelvormig of apart rouwstuk. Een lint kost € 15,- en hiervoor krijg je twee linten. Eén is voor een mooie tekst zoals: ‘Een laatste groet’ en het tweede lint is gereserveerd voor de naam of namen van de afzender(s).

Sympathie boeket    

Een sympathie boeket is ook wel een sterkte boeket. Dit boeket wordt rond, biedermeier vormig gebonden en is voor de nabestaanden. Een sympathieboeket is voor na een uitvaart voor de nabestaande van de overledene om steun te geven. Vaak wordt voor dit boeket een rustige kleur, zoals wit, gekozen om te laten bezorgen. Een sympathieboeket bestel je vanaf € 25,-. Een rouwboeket of rouwstuk gaat mee met de kist of wordt bij het uitvaartcentrum neergelegd na afloop van de uitvaart. 
Een sympathieboeket wordt bij de nabestaanden na een uitvaart geleverd en rouwbloemen zijn voor de nabestaanden voor thuis in de vaas.
Op het kaartje zet je tekst voor de nabestaanden 

Bestel snel optie

Weet je al precies hoe het stuk eruit gaat zien? Of denk je juist: 'witte bloemen gestoken stuk' en maakt de stijl je verder niet uit? In beide gevallen is ‘het bestel snel formulier’ een mooie optie om te gebruiken. Hierbij kun je zelf aangeven wat het rouwarrangement mag kosten, welke bloemen erin mogen (kleur en bloemsoort) en geef je aan waar en hoe laat de uitvaart is, zodat het rouwarrangement op tijd bij de plechtigheid ligt.

 

Neem gerust contact op

Rouwbloemen bestellen doe je eenvoudig in onze webshop. Wat je vandaag vóór 11.00 uur bestelt, wordt dezelfde dag nog afgeleverd op het door jou gekozen adres. Uiteraard kun je ook een andere datum kiezen om het bloemstuk te laten bezorgen. . Heb je hulp nodig bij het online bestellen van een rouwboeket? Twijfel niet, maar neem telefonisch contact met ons op via 030-6035260

Wij helpen je graag.