Betalen, kan ik anoniem versturen?

Ja. De ontvanger krijgt alleen de tekst te zien die u op het kaartje zet. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden doorgegeven, ook niet aan de ontvanger van de bloemen/cadeau.

Hoe snel kunnen jullie bezorgen?

Boeketten en rouwarrangementen: vóór 11 uur besteld, dezelfde dag nog bezorgd in heel Nederland! Knuffels, wijnen, worden de volgende dag geleverd.

Wat gebeurt er als de ontvanger niet thuis is?

Mocht de ontvanger niet thuis zijn, dan worden de bloemen bij de buren afgegeven en krijgt de ontvanger een briefje in de bus met daarop het adres waar de bloemen zijn afgegeven. Mocht de bezorger de bloemen ook bij de buren niet kwijt kunnen, dan probeert hij het later nog een keer.

Hoe laat worden de bloemen afgeleverd?

Particulieren adressen tussen 9.00 uur en 18.00 uur en bedrijven tussen 9.00 uur en 17.00 uur, tenzij u anders met ons bent overeen gekomen.

Kan ik een uiterlijke bezorgtijd opgeven?

Bestellingen naar bedrijven worden altijd geleverd tijdens kantoortijden. Moet uw bestelling vóór een bepaalde tijd bezorgd worden, dan kunt u dit in uw bestelling aangeven bij ‘’opmerking’’. Vult u a.u.b. alleen een uiterlijke bezorgtijd in als dit echt nodig is.(Het is niet mogelijk om te garanderen dat dit lukt)

Hoe kan ik betalen?

Zie hiervoor Betalen

Wat is de CVC2 Code op mijn creditcard?

Dit zijn de laatste 3 cijfers van de code op de achterzijde van uw creditcard. Zwarte cijfers bij de handtekening.

Ik wil meerdere boeketten versturen, betaal ik dan extra bezorgkosten?

U betaalt per adres slechts 1 keer bezorgkosten. Ongeacht het aantal boeketten. Voor grote aantallen boeketten kunt u contact opnemen met de winkel.

Wat zijn de bezorgkosten?

Bezorgkosten worden bepaald aan de hand van de postcode

Bestellingen buiten onze regio worden met behulp van plaatselijke bloemisten bezorgd.

Bezorgen jullie ook plantenbakken of bloemstukken?

Ja, dat is mogelijk. Gebruik hiervoor naar 'bloemstuk of plant' in het menu.

Ontvang ik een bevestiging van mijn bestelling?

Ja, zodra u uw bestelling heeft verzonden, krijgt u direct een automatische emailbevestiging van ons. Hierin kunt u de bestelling nalezen.

Ik wil iets anders bestellen dan de voorbeeldfoto’s. Kan dat?

Ja, dat is geen probleem. Bijna alles is mogelijk. Alle kleuren boeketten en de meeste bloemensoorten zijn leverbaar. Gebruik hiervoor het 'snel bestelling'' formulier rechts in het menu.

Bezorgen jullie ook in ziekenhuizen, hotels en campings?

Ja, maar geeft u ons a.u.b. zoveel mogelijk informatie, zoals afdeling, kamernummer, (meisjes)naam enz. Ook een (mobiel)telefoonnummer van de ontvanger kan soms handig zijn om de bloemen op de juiste plaats te krijgen.

LET OP: bezorging in het ziekenhuis op zaterdag is niet mogelijk!! Dit ivm controle op de juiste afdeling. Wordt dan of vrijdag of maandag bezorgd.

Ik wil iets bestellen voor een begrafenis, welke informatie heeft u nodig?

Bij bestellingen voor een begrafenis of crematie is het extra belangrijk dat de bloemen op het juiste adres en tijdstip bezorgd worden. Geeft u ons a.u.b. zoveel mogelijk informatie, zoals de naam van het uitvaartcentrum, de naam van de overledene, de datum en tijdstip van het afscheid nemen enz. Deze informatie kunt u tijdens het bestellen invullen bij ‘’opmerkingen’’. Let er ook op dat u de tekst op het lint of kaartje richt aan de overledene en niet aan de nabestaande. Een tekst als “wij wensen u veel sterkte’’ is dus niet passend. U kunt denken aan “Rust zacht’’ of “Een laatste groet’’ of bijvoorbeeld alleen de afzender (uw eigen naam).

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

Indien uw bestelling nog niet is verwerkt en betaald is dat gratis. Als u heeft gekozen voor een online betaling, dan is uw betaling al online voldaan. Om het geld weer op uw rekening te crediteren berekenen wij 10% kosten met een minimum van € 5,-.